Ъглошлайфи с марка „Raider”

Повечето ръчни инструменти с марка “Raider” отговарят на качеството за продажби, което се изисква от Европейския съюз. В този материал ще ви представим два вида ръчни инструменти, които са идеални за домашна работилница. Ъглошлайфмашините са малки като размер, удобни за пренасяне и лесни за употреба. С тях имате възможност да извършвате всякакъв вид домашни дейности свързани с рязане и изпиляване.

 

Raider RD-AG27 и Raider RD-AG28

 

  • Raider RD-AG27 – мощността на електродвигателя на тази малка ъглошлайфмашина е 500 W. Диаметърът на диска, който ползва достига до 115 мм. Машината е много лека без диск, само 1.54 кг, а удобната ръкохватка позволява инструментът да се държи и с една ръка. Raider RD-AG27 притежава допълнителна ръкохватка, която е възможно да се монтира там, където ще ви е по-удобно за работа. Пусковият ключ на инструмента е двупозиционен, така че това Ви дава допълнително удобство, когато работите с една ръка. Дискът се закрепя към инструмента със специална гайка и ключ. Фиксацията на предпазния щит се осъществява чрез притягащ винт и гайка. По този модел са взети допълнителни мерки, които предовратяват опасност при счупване на диска;

 

  • Raider RD-AG28 – този модел е хибриден, защото съвместява компактност и тежест в едно. Машината е пригодена за по-голямо натоварване при рязане и мощността на електродвигателя е 1 200 W. Тя работи със следващите по размер дискове, които са с диаметър 125 мм. Професионалистите, които работят с такива дискове, най-често използват тези модели ръчни инструменти. Този тип машина е с по-голяма дължина и по-голямо тегло (2.34 кг). Ръкохватката е със специална форма, която позволява удобство и сигурност по време на работа. Пусковият бутон е достатъчни голямо, а в ляво от него се намира и стопиращият бутон.

 

Тези ръчни инструменти са перфектен избор за Вашата домашна работилница. С тях може да сте сигурни, че получавате удобство, качество и добри резултати на прекрасна цена.

РИОСВ - Монтана е номинирана за наградата "Златен ...
Лазерни нивелири
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Guest
Сряда, 03 Юни 2020