Лазерни нивелири

Фирма Kapro представя няколко модела лазерни нивелири, които са най-новите бижута в измервателната техника. Ташев Галвинг е фирмата, която вкарва в България най-новите ръчни инструменти в областта на измерванията.

 

Най-новите модели

 

  • Prolaser 891 Laser Square – това е най-евтиният и елементарен за използване модел, който най-често се употребява при поставянето на подова настилка. Този инструмент е идеален за професионалисти и за такива майстори, които нямат голям опит и сами се опитват да положат подова настилка. Нивелирът работи с 2 лъча, които са разположени под 90 градуса ъгъл един спрямо друг. Функцията им е да очертаят две перпендикулярни линии на пода, чрез които се улеснява поставянето на плочки. В случаи, когато нивелирът се постави хоризонтално на пода може да се използва за очертаване на отвесни линии върху стената;

 

  • Prolaser 894 Visi-Cross – самонивелиращ се уред, който излъчва два перпендикулярни лъча (хоризонтален и вертикален). Инструментът ви дава възможността да използвате лъчите заедно и поотделно. Инструментът се използва основно за работа в затворени помещения, не се препоръчва за открити. Все пак, ако искате да го използвате на открито трябва да закупите допълнително приставка, която позволява по-мощно и ясно лъчение. Чрез този детектор имате възможност да увеличите разстоянието с цели 40 мм. Точността на този инструмент е по хоризонтала 0,3 mm/m, а във вертикала  0,4 mm/m;

 

  • Prolaser 895 All-Lines – този нивелир е уникален сред останалите професионални измервателни уреди, защото умее да излъчва поотделно и едновременно до 7 лъча. При по-голям наклон по време на работа нивелирът започва да издава силни звукови сигнали. В долната част на този ръчен инструмент има отвор с резба, който позволява закрепването към статив. Кръгова либела контролира ръчното нивелиране. Тя се намира до панела, където са бутоните за управление.

 

Ръчните инструменти на Фирма Карго са най-качествените, които може да откриете на европейския пазар. Лазерните нивелири са висок клас и покриват всички стандарти за европейско и световно качество.

Научете повече за новите TOPTUL ръчни инструменти в уебсайта ни.

Ъглошлайфи с марка „Raider”
Пет съвета за супер стил
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Guest
Сряда, 20 Ноември 2019