Пет съвета за супер стил

Предлагаме ви пет съвета, които ще ви помогнат да изглеждате стилно и неповторимо.

1.Размер на дрехите

Когато искате просто да се обличате добре или си купувате нещо ново, не забравяйте златното правило: Носете правилния размер! Не бъдете суетни, не избирайте по-малък размер дрехи, които само ще акцентират върху недостатъците на фигурата ви. Изборът пък на по-голям номер само ще скрие предимствата на силуета ви.

2.Правилен избор на сутиен

Приблизително 80% от жените носят грешен размер сутиен. Това е шокираща статистика, с която непрекъснато трябва да се борим. Правилният избор ще повдигне гърдите, ще подчертае талията и тоалетът ще пада много по-добре върху тялото.

3.Универсално облекло

Най-добрият начин да обогатите своя гардероб с минимален бюджет, е да купувате дрехи, които ще изглеждат страхотно в комбинации с други елементи от вашето облекло. За целта трябва да сте наясно какви тоалети са най-подходящи за вашия тип фигура, след което да определите цветовете, най-добре пасващи на вашата кожа и на цвета на косата ви. Купувайте дрехи, които винаги са били на мода и са се превърнали в класика: интелигентни якета, универсални чанти и класически панталони. След това може да ги разчупите с нещо мъничко, ново и модно.

4.Аксесоари

Обувки, чанти, бижута и шалове винаги могат да обновят вашия образ за минути. Номерът е да се намери баланс между класическите и по-необичайните елементи. Реалността изисква да се направи максимално най-правилния подбор за личния гардероб. Всяка жена трябва да има класическа чанта, чифт черни сандали и обувки на ток, чифт обувки на изящен ток, стилно украшение за врата, едно колие, чифт лъскави обеци и ефирен шал.

5.Не робувайте на модата

Не бъдете заслепени и пристрастени към модата. Защото просто е невъзможно да бъдем стилни и да вървим винаги в крак с нея. Понякога тенденциите са доста екстравагантни и дори нелепи и ако се придържаме сляпо към тях, просто се явява опасност да изглеждаме глупаво. Винаги трябва да помним своята възраст и да отчитаме безпристрастно особеностите на фигурата си.

За да изглеждате превъзходно винаги, развивайте чувство за собствен стил, което ще работи за вас. И винаги допълвайте образа си с нови и смели аксесоари, които да подчертават вашата индивидуалност.

Успех!

Лазерни нивелири
Фобия от пътуване със самолет

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Guest
Сряда, 29 Май 2024