Съвети за общуването Ви в социални мрежи

Съвети за общуването Ви в социални мрежи

1) Уверете се, че всичките Ви пароли в социалните мрежи са от поне шест цифри. Как изглеждате, как взаимодействате, какво казвате, на кой го казвате.

2) Публикувате линк след линк = тъпо, взаимодействате, ангажирайте и отговаряйте, това е "социално"!

3) Статус ъпдейти в LinkedIN: Запомнете ... всеки си има история и иска да бъде чут, затова отделете време да коментирате и да научите хората от мрежата си. Отново, каква е любимата тема на хората?

4) Най-сигурният начин да си рок звезда е да направиш другите рок звезди. Винаги се питай как да направиш така, че другите да изглеждат добре.

5) Разнообрази туитовете си. Има хора, които туитват само линкове и никога мисли. Малко разнообразие няма да заболи.

6) Фейсбук има опция да ти изпраща имейли за рождените дни на всички твой приятели. Кой ли не иска да се почувства специален на рожденият си ден?

7) Внимавайте с дублирането на съдържание в различните социални мрежи. Ще объркате публикуваното или може да отегчите аудиторията си.

8) Винаги мислете преди да публикувате.

9) Всеки ден във Фейсбук някой си сменя снимката на профила, има рожден ден, качва нови снимки или споменава някой, които е важен за него по някакъв начин. Просто имайте едно на ум да отбележите това, после той да види, че сте го отбелязали!

10) Опитайте се да зададете провокиращ въпрос в статус ъпдейта си. О, да и след това се задръжте в дискусията.

11) Помислете си за използване на таймер за социални дейности в мрежата. В противен случай е твърде лесно да влезете в задънена улица.

Как се прави SEO с помощта на социалните мрежи

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Guest
Сряда, 03 Юни 2020