Мощен инструмент за оптимизация на сайтове - директориите за статии

Мощен инструмент за оптимизация на сайтове - директориите за статии

SEO-то се използва от специалистите за привличане на трафик към сайтовете. Все още успешна техника за оптимизация на вашият сайт за Google е писането и публикуването на статии в директориите. Колкото повече линкове имате към вашият сайт - толкова по- добре. А линковете от директориите за статии са много силни и колкото повече линка имате от една директория, толкова по добре.

Едно от изискванията е да пишете уникални текстове. Това е основно за доброто SEO. Другото е да споделите статията си в колкото се може повече социални мрежи. Така статията ще се индексира добре от Гугъл и линковете, които сте добавили в статията ще станат по-силни като едновременно вземат силата на домейна на директорията и силата на връзките от мрежите. Писането на уникални текстове е трудна задача, но пък ще изпреварите конкурентите си. След като едно нещо е трудно за постигане значи по-малко хора го прилагат. Вариант е и да наемете специалист (copywriter) който да напише статиите вместо Вас.
Ако вашият сайт е строго тематичен, тогава много добре е и статиите да са на същата тематика. Директориите се класират много добре в търсачките и от това ще спечелите допълнителен таргетиран трафик. Хората ще открият вашата статия и като я прочетат ще кликнат върху линковете в нея. Пишете полезни статии минимум с 300 думи, които да носят информация за потребителите. В Интернет има много инструменти за проверка на правопис, преброяване на думите и процента на уникалност на вашата статия. За да се ориентирате по-лесно потърсете списъци на директории в онлайн пространството. Някой са много подробни и съдържат информация за важни SEO показатели на директориите.

Истината за bg-zamunda.net
Как социалните мрежи да ни помогнат при търсенето ...

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Guest
Неделя, 09 Май 2021