Как да привлечем женското внимание в социална мрежа

Как да привлечем женското внимание в социална мрежа

Съветите и триковете как да привлечем вниманието на едно момиче могат да отблъснат друго. Защото всяко момиче е различно! И така, ако има момиче на което бихте желали да привлечете вниманието какво бихте направили? Следващите стъпки ще ви помогнат. Без значение колко е голямо, богато, бедно, срамежливо или приятелски настроено.

1. Научете основните правила как да се държите с момичетата.

Момичетата имат различно чувство за хумор и перспективи в сравнение с момчетата. Така че да внимавате и да сте чувствителни към тези различия е важно за вашата социализация. След като се научите как да общувате с момичетата, те ще отвърнат много по-позитивно на действията ви и вие ще се чувствате по-удобно.

2. Отпуснете се. Когато проявявате нервност.

Момичетата ще бъдат по-склонни към чувство на смущение, ако направите няколко поредни грешки. Внимавайте да не споделяте всичките си надежди на едно единствено момиче. Така ще стане още по-болезнено, ако нещата не потръгнат както искате. Не позволявайте на предишният ви горчив опит да ви попречи да търсите нови възможности които стоят пред вас.

3. Уважавайте всички момичета еднакво

Ще имате много по-голям шанс да направите добро впечатление ако се държите с момичетата, които не ви интересуват по същия начин - мило, както с момичетата които ви интересуват. Това не означава, че трябва да говорите или да флиртувате със всяко момиче. Не ги игнорирайте и не се дръжте с тях пренебрежително. Не говорете с момиче за атрактивностите на друго момиче. Това е пагубно и може да развали мнението на момичето за себе си. Основно не трябва да говорите за минали връзки, които сте имали, или за други момичета които ви интересуват. Това накърнява изграждането на нова връзка.

4. Покажете добри обноски

Момичетата обичат момчета, които са дипломатични и учтиви. СТремете се да не казвате думи, които други хора мислят за офанзивни. Включително да се кълнете и да използвате расистки и сексуални думи. Майтапи или коментари. Да казвате неща, които знаете е възможно да отблъснат някои хора. Не е добър начин да направите и да задържите приятели. Ако се държите като джентълмен, демонстрирайки респект към момичетата и другите. Момичетата ще бъдат предразположени да приветстват компанията ви.

Как социалните мрежи да ни помогнат при търсенето ...
Какво е спамът в Интернет?

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Guest
Неделя, 09 Май 2021