3 причини потребителите да напускат уеб сайта Ви

3 причини потребителите да напускат уеб сайта Ви

Колко време посетителите остават във уеб сайта Ви преди да кликнат извън него? Повечето посетители остават по-малко от 59 секунди. Така, че ако не привлечете вниманието на потребителите за по-малко от минута, Вие сте ги изгубили. Принципно, ако не сте образували интерес за по-малко от 59 секунди няма и да го направите. Как да постигнете това. Ще разгледаме основните причини, поради които потребителите напускат уеб сайта Ви и как да привлечете вниманието им.

1. Потребителите напускат вашият уеб сайт, когато не получат очакваното.


Никога не подвеждайте потребителите умишлено да повярват в нещо, което не сте. Дайте на потребителите очакваното. Уверете се, е домейна Ви, хадъра на сайта и всеки последен детайл от съдържанието са релевантни на фокуса на сайта Ви.

Потребителите не са глупави и не обичат да бъдат подмамени да влязат в сайта Ви чрез заблуждаващи рекламни трикове. Така че поддържайте го реален. Направете вашият сайт такъв какъвто е и го рекламирайте като такъв.

2. Потребителите напускат сайта Ви, когато не знаят какво да направят.


Запомнете, "объркан ум никога не купува". Така, че поддържайте го прост и водете потребителите през вашия сайт. Обаждането Ви за действие трябва да бъде грубо и лесно за постигане от потребителя. Например ако искате посетителите да се абонират за имейл листата направете вашето обаждане за действие като централен фокус на уебсайта. Хванете имейла и името им бързо. Направете го лесно за потребителя да вземе каквото иска и ще бъдете сигурни, че и Вие ще получите каквото искате. Сайта ви просто стои по много добър начин

3. Потребители напускат сайта Ви, ако заподозрат, че не е истински.


Поддържайте го сигурен!

Сложете признати символи за валидност и бъдете достъпни за потребителите чрез социалните мрежи и сайта Ви. Превод от известен източник :)

За мен
Благоевград – любимият ми град

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Guest
Неделя, 09 Май 2021