Благоевград – любимият ми град

Благоевград – любимият ми град

В днешно време малко градове могат да ни впечатлят. Това е така, защото всеки един от нас пътува. Наложи ни се да пътуваме често, било то по работа, било то по лични причини, по разнообразие и забавление, на почивка.

Един от градовете, които трябва да посетите, това е Благоевград. Сега ще разберете защо, само трябва да прочетете текста до край.

Благоевград е прекрасен град, който е изпълнен с живот, забавления и чар.

Преди всичко, това е един от малкото градове на България, който може да се похвали с младежи. Много младежи от цял Свят. Пример: Вървейки си по улиците на Пловдив или друг голям град, никога не може да Ви се случи да видите стотици младежи на едно място. Е в Благоевград това може да се види. Причината се крие в двата реномирани университета, които правят града привлекателен за студенти от цял свят.

Друга причина е гостоприемството. Благоевградчани са гостоприемни хора, много забавни, с чувство за хумор и темпераментни.

Трябва да се внимава, да не се закачат хората, родени от Благоевград, тъй като са много люти – могат силно да обичат, но и силно да мразят, понякога дори да бият.

И все пак, местата, които трябва задължително да посетите, след като се настаните в благоевградски хотел са:
- Старинен вартал „Вароша” - запазен бит и стил от средновековието
- Аква парк – стига да е лято – Аква Парк Благоевград е един от най-големите паркове на територията на Югозападна България.
- Парк Бачиново
- Студентските общежития на Американски университет в България – мястото е прекрасно за отдих, разходка, много хора от Благоевград казват, че тази част на града сякаш не е от самия град, а е съседен по-могъщ град.

В заключение ще Ви кажем, че градът става любим на всеки, който се е докоснал до него! Опитайте, опасяваме се, че и Вие ще го заобичате!

3 причини потребителите да напускат уеб сайта Ви
Модерните дамски панталони за тази есен
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Guest
Неделя, 09 Май 2021