Модерните дамски панталони за тази есен

Опростени, и в същото време уникални, са панталоните на есен-зима 2013/2014 година. Удобни, подчертаващи достойнствата, и в същото време прикриващи недостатъците на фигурата, те дават усещането за стил и увереност.

Дамите могат да се радват на голямо многообразие от модели, отличаващи се с невероятен дизайн и голяма цветова гама. Тази есен са актуални тесните панталони, подходящ за по-фини жени и момичета. Перфектна комбинация в случая е с не много късите и леко вталени сака и ризи, както и с едноцветните пуловери. Обувките на високи токове, в класически или стил оксфорт, или ботите, придават завършеност и изящество на крака.

Изчистени са цветовете на есента. Кафяв, черен, млечен, бял, тъмно  бежов цвят са актуални за сезона.

Модерни през ще са модели като панталони тръби и стрелки.

В колекциите на дизайнерите ще бъдат представени нови варианти за бизнес дамите, с които те ще могат да запълнят колекциите си.

Ретро стилът също заема подобаващо място през сезона, както при дрехите, така и при обувките и чантите.

За любителките на кожата , модните дизайнери предлагат кожени панталони, които могат да бъдат съчетани с почти всякакви връхни дрехи.

Ето няколко модни тенденции, с които жените могат да се съобразят през настъпващите хладни дни.

Асиметрия

Една от най-запомнящите се тенденции за сезона. Тя може да се забележи по отношение на дължината на панталоните и декоративните им елементи - джобове, колани и др.

Специално внимание трябва да се обърне на панталоните в стила на хипитата и в същото време изпълнени с духа на ретрото, умело съчетани с кожени палта, сака и минималистично поло, представени от  Issey Miyake.

Елегантни и изчистени, асиметричните панталони от Marc биха допаднали на по-сдържаните дами.

Перфорация

Поразителни са модните колекции през сезона. При създаването им дизайнерите са наблегнали на материали с перфорации. През настъпващите студени есенни дни основната цел на облеклото и обувките , е да защити индивида от негативните влияния на околната среда и едновременно с това да привлича погледите на околните.

Панталони в тъмни цветове, украсени с бродерии и дантели може да видите в колекциите на Balenciaga.

Щампи

Строги и елегантни са основно моделите през есенно - зимния сезон. Дамите могат да експериментират с многообразие от щампи като змийска кожа, палмови клони или барокови орнаменти и вече наложилите се цветови комбинации - бяло, бледо прасковено, светло синьо, жълто и розово както и пастелни тонове. Не по-малко популярни сред тях са неонови цветове, както и червено, оранжево, изумрудено, сини сливи и различни техни нюанси.

MagazinMonic

Благоевград – любимият ми град
За тебе хората говорят